Kronikë e zezë

Nga një muaj paraburgim dy të dyshuarve për “vjedhje grabitqare” në Prizren

Nga një muaj paraburgim dy të dyshuarve për “vjedhje grabitqare” në Prizren

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Krimeve të Rënda, duke vendosur sipas kërkesës së Prokurorisë Themelore të Prizrenit, ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej 1 muaji, ndaj të pandehurve me iniciale V.K. dhe L.S. nga Prizreni, për shkak të dyshimit të bazuar se në bashkëkryerje kanë kryer veprën penale vjedhja grabitqare.

Sipas gjykatës, masa e paraburgimit do të llogaritet prej datës, 20.09.2020 dhe do të zgjasë deri më datën 20.10.2020.