Kronikë e zezë

RENEA, FNSH dhe 'Shqiponjat' blindojnë Shqipërinë, valë arrestimesh në disa qytete

RENEA, FNSH dhe 'Shqiponjat' blindojnë Shqipërinë, valë arrestimesh në disa qytete

Policia po zhvillon një aksion të madh në të gjithë vendin prej disa ditësh për parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale, kapjen e personave në kërkim, personave që mbajnë armë pa leje, atyre me tendencë në krimet kundër personit, të atyre që shpërndajë apo trafikojnë lëndë narkotike etj.

Në operacion janë angazhuar, forca e posaçme “Shqiponjat”, FNSH-ja, RENEA dhe Drejtoria e Forcës së Posaçme Operacionale në Policinë e Shtetit dhe strukturat e Policisë Kufitare.