Kronikë e zezë

54 aksidente në 24 orët e fundit në Kosovë, një me fatalitet

54 aksidente në 24 orët e fundit në Kosovë, një me fatalitet
Foto: Ilustrim

54 aksidente kanë ndodhur në 24 orët e fundit në Kosovë, ndërkaq një ka përfunduar me fatalitet. Sipas të dhënave që janë prezantuar nga Policia e Kosovës, 23 aksidente kanë përfunduar me lëndime dhe 30 me dëme materiale.

Policia ka shqiptuar 1196 tiketa në trafik, ndërkaq 873 tiketa janë shqiptuar në bazë të ligjit COVID-19.