Kronikë e zezë

Në Vushtrri e Lipjan dy qytetarë me COVID-19 thyejnë vetizolimin, iniciohet procedurë

Në Vushtrri e Lipjan dy qytetarë me COVID-19 thyejnë vetizolimin, iniciohet procedurë
Foto: Ilustriim
 

Dy qytetarë të prekur me COVID-19, një në Vushtrri e një në Lipjan, kanë thyer vetizolimin duke dalë në qytet dhe duke rrezikuar shëndetin e të tjerëve.

Sipas raportit 24-orësh të Policisë, ndaj tyre me urdhër të prokurorit është iniciuar lënda e rastit, e cila procedohet në procedurë të rregullt.