Kronikë e zezë

Transportonte 28 metra kub dru pa dokumentacion, ndalohet

Transportonte 28 metra kub dru pa dokumentacion, ndalohet

Një person në Zveçan është ndaluar të hënën, pasi transportonte me kamion 28 metra kub dru, pa dokumente përcjellëse.

“Kamioni së bashku me lëndët drusore janë dërguar në Agjensionin e Pyjeve, ndërsa me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon me procedurë të rregullt”, ka njoftuar Policia e Kosovës në raportin e saj.