Kronikë e zezë

Një i arrestuar në Pejë për vjedhje të pajisjeve bujqësore

Një i arrestuar në Pejë për vjedhje të pajisjeve bujqësore
Foto: Ilustrim

Është arrestuar një person në Istog pasi ia kishte vjedhur pajisjet bujqësore një personi dhe të njëjtat, kishte tentuar t’i shiste online.

Policia e Kosovës thotë se e ka arrestuar të dyshuarin S.M, i lindur më 1988.