Kronikë e zezë

Gjykata e Apelit ua ashpërson dënimet tre të dënuarve për vrasje

 

Gjykata e Apelit ka vendosur t’u ashpërsojë dënimet me burgim tre të dënuarve për vrasje L.A., R.A. dhe Q.Xh. 

Aktgjykimi i Gjykatës Themelore në Mitrovicë, i datës 23.12.2019, është ndryshuar.