Kronikë e zezë

Arrestohet një polic i dyshuar për lëndim të lehtë trupor dhe kanosje

Arrestohet një polic i dyshuar për lëndim të lehtë trupor dhe kanosje
 

Inspektorati Policor i Kosovës ka arrestuar një zyrtar policor me dyshimin se i njëjti ka kryer veprën penale “lëndim i lehtë trupor” dhe “kanosje”.

Sipas njoftimit për media, IPK kishte pranuar informacione për këtë rast sot nga Policia e Kosovës lidhur me dyshimin së një zyrtar policor në Pejë ka kryer veprën penale lëndim i lehtë trupor dhe kanosje.