Kronikë e zezë

Zjarri përfshin pyjet në Ponesh e Kishnapole

Zjarri përfshin pyjet në Ponesh e Kishnapole

Zjarri ka përfshirë për të dytën ditë rresht pyjet në fshatrat Ponesh dhe Kishnapole në Gjilan.

Komandanti i njësisë së zjarrfikësve në Gjilan, Rabit Murseli, ka thënë se zjarrfikësit kanë intervenuar në mbrëmjen e së premtes dhe në mëngjesin e së shtunës.