Kronikë e zezë

Policia arreston pronarin e lokalit të natës, ishin mbledhur 50 persona

Policia arreston pronarin e lokalit të natës, ishin mbledhur 50 persona

Policia e Kosovës ka njoftuar se të enjten mbrëma në Kramovik të Rahovecit, në një lokal nate janë hasur rreth 50 persona dhe stafi që punonte në lokal.

Pronari i lokalit është arrestuar, për shkelje të masave kufizuese të vendosura nga Qeveria për parandalimin e përhapjes së pandemisë COVID-19. Ai është dërguar në mbajtje.