Kronikë e zezë

Një i arrestuar në Istog për të shtëna me armë

Një i arrestuar në Istog për të shtëna me armë
Foto: Policia e Kosovës

Policia e Kosovës në Istog ka arrestuar një person për veprën penale “Mbajtje në pronësi, kontroll, shfrytëzim të pa autorizuar të armës” dhe “Shkaktim të rrezikut të përgjithshëm”.

Thotë se ёshtё informuar se në fshatin Orroberd-Istog, kishte të shtëna me armë zjarri, nga njё person i dyshuar i cili kishte shtёnё disa herё nё drejtim tё disa personave tё cilёt ishin duke qëndruar nё njё lokal.