Kronikë e zezë

Rrahje në mes dy shtetasve marokenë dhe një kosovari në Prishtinë

Rrahje në mes dy shtetasve marokenë dhe një kosovari në Prishtinë
 

Dy shtetas marokenë dhe një kosovar janë arrestuar në Prishtinë, pasi janë rrahur në mes vete.

Lidhur me rastin në stacionin policor janë shoqëruar edhe tre meshkuj kosovarë, dy kishin marrë lëndime trupore, ndërsa njërit iu ka dëmtuar automjeti.