Kronikë e zezë

Gjashtë muaj burgim për organizim të lojërave të fatit

 

Gjashtë muaj burgim i janë caktuar një personi nga fshati Shanje i Dragashit i cili ka kryer veprën ‘organizim i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm.

Në pajtim me palët i njëjti vendim është zëvendësuar në gjobë prej 1 mijë euro, ndërkaq në gjobë do t’i llogaritet edhe koha e kaluar nën masën e arrestit shtëpiak.