Kronikë e zezë

Afër 13 vjet burgim e 37.5 mijë euro gjobë ndaj 4 personave për trafikim me narkotikë

Afër 13 vjet burgim e 37.5 mijë euro gjobë ndaj 4 personave për trafikim me narkotikë
 

Katër persona janë dënuar me 12 vjet e dhjetë muaj burgim për trafikim narkotikësh, derisa kanë marrë një gjobë prej 37.5 mijë euro, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti Special thotë se ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarve A.N., I.B., L.O., për veprën penale “blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge” dhe kundër të akuzuarit V.E. për veprën penale blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge dhe mbajtja në pronësi, kontroll, posedim apo shfrytëzim të paautorizuar të armëve, transmeton KOHA.