Kronikë e zezë

Prokuroria ngre aktakuzë ndaj një kosovareje për pjesëmarrje në luftën e Sirisë

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj një gruaje për veprën penale “Organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist”.

Aktakuza është deponuar në Gjykatën Themelore në Prishtinë dhe ndaj të pandehures me inicialet V.I. rëndon aktakuza për pjesëmarrje në luftën në Siri.