Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim personit që i publikoi fotografi në rrjete sociale togerit të FSK-së

Një muaj paraburgim personit që i publikoi fotografi në rrjete sociale togerit të FSK-së

Gjykata Themelore në Gjilan i ka caktuar një muaj paraburgim personit i cili ka ngacmuar togerin e FSK-së duke i publikuar një fotografi në rrjete sociale.

Sipas njoftimit, pas këtij postimi, viktima ka pranuar mesazhe kërcënuese e fyese për të dhe familjen e tij.