Kronikë e zezë

Arrestohet një person në Prishtinë për fajde

Arrestohet një person në Prishtinë për fajde
 

Policia e Kosovës ka arrestuar të dyshuarin B.A nën dyshimin se është i përfshirë në veprën penale “fajde”.

Siç njoftohet Policia muaj më parë, ka filluar sigurimin e provave materiale dhe dëshmive tjera relevante, duke përdorur edhe masat e fshehta teknike dhe të hetimit është arritur të sigurohen dëshmi se i dyshuari ishte përfshirë në këtë vepër penale.