Kronikë e zezë

Suspendohet dhe arrestohet një polic në Mitrovicë për dhunë në familje

Suspendohet dhe arrestohet një polic në Mitrovicë për dhunë në familje
 

Një zyrtar policor në Mitrovicë është arrestuar dhe suspenduar nga puna për 72 orë pasi ka ushtruar dhunë psikike ndaj bashkëshortes së tij.

Njoftimin e ka bërë Policia e Kosovës përmes raportit 24-orësh.