Kronikë e zezë

Policia e Kosovës ndalon 25 persona, nuk respektuan masat e kufizimit të lëvizjes

Policia e Kosovës ndalon 25 persona, nuk respektuan masat e kufizimit të lëvizjes
Foto: Koha / Arkiv
 

Policia e Kosovës ka ndaluar 25 persona gjatë 24 orëve të fundit meqë të njëjtit nuk respektuan vendimin e qeverisë për kufizim të lëvizjes.

Vetëm në komunën e Gjilanit janë ndaluar 14 persona, pesë persona në Prizren, tre në Gjakovë, dy në Ferizaj dhe një në Mitrovicë.