Kronikë e zezë

Pesë të arrestuar në Obiliq për zjarrvënie

Pesë të arrestuar në Obiliq për zjarrvënie
Foto: Ilustrim

Policia e Kosovës ka arrestuar pesë persona në Obiliq për shkaktim të rrezikut të përgjithshëm, përkatësisht për zjarrvënie.

Personat e arrestuar janë: R.P. 17 vjeçar, E. P. 18 vjeçar, R. S., 19 vjeçar, A. P. 19 vjeçar dhe G. P. 20 vjeçar.