Kosovë

Ngastrat në Prizren ku janë 4 objekte shkollore shpallen me interes publik

 

Prizren, 14 mars – Kuvendi i Komunës së Prizrenit ka marrë vendimin për shpalljen e interesit të përgjithshëm publik për disa ngastra kadastrale, në të cilat janë të ndërtuara disa objekte shkollore në qytet dhe në fshatra, e që faktikisht figurojnë si prona të ndërmarrjeve shoqërore që menaxhohen nga Agjencia Kosovare e Privatizimit.

Zyrtarë të lartë të pushtetit lokal kanë sqaruar se fjala është për ngastrat në fshatrat Caparc, Landovicë, Lubizhdë dhe në Prizren. Drejtori i Arsimit, Zahadin Shemsidini, ka pohuar se në këto parcela tashmë janë të ndërtuara shkollat, shkruan sot “Koha Ditore”.