Kosovë

Komuna sistemon rojë fizike në disa shkolla fillore dhe të mesme në Lipjan

 

Komuna e Lipjanit muaj më parë ka përfunduar procedurat e prokurimit për zgjedhjen e një kompanie për rojë fizike në disa shkolla fillore dhe të mesme.

Ndonëse kompania ishte vonuar për dhjetë ditë për ta nisur zbatimin e kontratës, por megjithatë ditë më parë në shkolla tashmë janë sistemuar punonjësit e sigurimit. Këta punonjës sipas drejtuesve të shkollave kanë për detyrë mbarëvajtjen e sigurisë dhe parandalimin e dukurive negative në shkolla. Vëmendje më e veçantë i është kushtuar objektit të shkollës së mesme “Adem Gllavica” në të cilin tashmë janë bartur për mësim edhe nxënësit e klasave 6-9 të shkollës fillore “Vëllezërit Frashri” në Lipjan.