Kosovë

Ish-Auditori i përgjithshëm, Besnik Osmani, pritet të emërohet nënkryetar i Fushë-Kosovës

 

Ish-Auditori i përgjithshëm, Besnik Osmani, pritet të emërohet nënkryetar i Komunës së Fushë-Kosovës. Këtë pozitë deri tash e ka ushtruar Fadil Krasniqi, i cili tash e udhëheq Drejtorinë e Arsimit. Vetë Fadil Krasniqi ka thënë se nuk është më nënkryetar i Komunës. Ai i ka thënë KOHËS se këto ditë do të vijë nënkryetari i ri, por nuk ka treguar se kush. Ndërkohë, burime të KOHËS kanë bërë të ditur se nënkryetari i ri pritet të emërohet Besnik Osmani. KOHA ka kontaktuar Osmanin, por ai ka thënë se nuk është emëruar nënkryetar i Komunës së Fushë-Kosovës.

“Nuk jam emëruar nënkryetar i Komunës. Nuk e di si do të rrjedhin gjërat. Të gjitha diskutimet i kemi lënë për javën e ardhshme. Është mundësi për të diskutuar dhe jemi pajtuar (me kryetarin Burim Berisha v.j.) që të gjitha diskutimet t’i lëmë për javën e ardhshme”, ka thënë për KOHËN Besnik Osmani.