Kosovë

Më 2 Qershor mbahet Panairi i Punës në Galeria Shopping Mall

Artikull i sponsorizuar
 

Më 2 Qershor, të premten do të mbahet Panairi i Punës dhe Karrierës i organizuar nga Qendra për Karrierë dhe Alumni – Universiteti i Prizrenit “Ukshin Hoti” dhe qendra tregtare GALERIA Shopping Mall.

Panairi i Punës dhe Karrierës këtë vit do të takojë mbi 30 kompani, organizata e institucione vendore dhe do të qëndrojë i hapur nga ora 10:00 - 18:00 më 2 Qershor, në katin 0 në qendrën tregtare GALERIA Shopping Mall në Prizren.