Kosovë

Bërlloku mbulon Shtimen shkaku i mosmarrëveshjeve KRM “Pastërtia” - komunë

 

Prej më shumë se gjashtë muaj rrugët e Shtimes nuk po pastrohen nga kompania “Pastërtia”, me bazë në Ferizaj. Kontrata ka skaduar e sipas drejtuesve të kompanisë, komuna ka kushtëzuar kontratën e re me emërimin e një militanti të Vetëvendosjes për njësinë në Shtime. Komuna e Shtimes nuk ka komentuar akuzat

Kompania Rajonale për Menaxhimin e Mbeturinave “Pastërtia” dhe Komuna e

Shtimes për më shumë se gjashtë muaj nuk kanë arritur të nënshkruajnë kontratë të re për pastrimin e rrugëve të kësaj qyteze.