Kosovë

Banorët e Janjevës kërkojnë të shqyrtohen kërkesat e tyre për projektin e ujësjellësit

 

Komuna e Lipjanit pas shumë vitesh përpjekje ka përfituar disa donacione për riparimin e rrjetit të ujësjellësit dhe furnizim me ujë të pijshëm për banorët e fshatit Janjevë. Por, drejtuesit e këtij lokaliteti kanë kërkuar që investimet të bëhen sipas kërkesave të tyre me arsyetim që projekti të realizohej sa më mirë dhe të jetë sa më funksional.

Për këtë projekt ditë më parë banorët kanë mbajtur takim me përfaqësuesit e komunës, ujësjellësit dhe donatorët, andaj ata po kërkojnë që buxheti i planifikuar në vlerë prej 650 mijë euro të shpenzohej për hapjen e puseve të reja, riparimin e rrjetit, vendosja e ujëmatësve dhe rregullimi i disa pusetave.