Kosovë

Rrjeti i vjetruar elektrik rrezikon banorët e Koshares së Ferizajt

 

Banorët kanë bërë të ditur kërkesat zyrtare të drejtuara në KEDS për sanimin e gjendjes, zyrtarët e kësaj korporate nuk i kanë shqyrtuar, ndonëse më herët i kanë vendosur disa shtyllat prej betoni, por që asnjëherë nuk i kanë pajisur ato me kabllo të reja elektrike

Që prej disa vitesh, banorët e fshatit Koshare në Komunën e Ferizajt ankohen se janë të rrezikuar nga rrjeti dhe shtyllat elektrike të vjetruara.

Ata kanë bërë të ditur se sa herë që ka të reshura atmosferike dhe erëra të forta, shtyllat e drunjta dhe kabllot elektrike rrëzohen, duke i lënë pa furnizim me rrymë.