Kosovë

Dardan Abazi emërohet drejtor i Arsimit në Vushtrri

 

Dardan Abazi, i cili deri tani ka qenë menaxher i programit dhe hulumtues i lartë në Institutin për Politika Zhvillimore (INDEP), është emëruar drejtor i Arsimit në Komunën e Vushtrrisë.

Këtë e ka bërë të ditur kryetari i Komunës, Ferit Idrizi.