Kosovë

Komuna e Lipjanit: Operatorët nuk janë paguar për punët e papërfunduar në stadiumin në Magure

Komuna e Lipjanit
 

Komuna e Lipjanit ka reaguar pas arrestimit të nëntë zyrtarëve që dyshohet për veprën penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit” dhe veprën penale të “Mashtrimit”.

Sipas tyre, janë informuar nga mediat për rastin duke thënë se për stadiumin në Magure, të gjitha kontratat janë publike që nga koha kur janë nënshkruar dhe janë në uebsajtin e komunës.