Kosovë

Ferizaj nis përgatitjet për procesin e regjistrimit të popullsisë

 

Komuna e Ferizajt ka nisur përgatitjet dhe ka shprehur gatishmërinë për të nisur procesin e ri për regjistrimin e popullsisë.

Kryetari i komunës, Agim Aliu, lidhur me këtë çështje ka pritur në takim përfaqësues të Agjencisë së Statistikave të Kosovës, përfaqësues të Divizionit të Metodologjisë dhe zyrtarët për Migrime. Aliu ka thënë se kanë nisur bashkëbisedimet me zyrtarët e institucioneve përkatëse në nivelin qendror për ta nisur përgatitjet për këtë proces mjaftë të rëndësishëm.