Kosovë

Për një muaj inspektorati në Lipjan shqyrtoi 233 lëndë e inspektime të ndryshme

Komuna e Lipjanit
 

Inspektorati i Komunës së Lipjanit ka publikuar raportin e punës për muajin dhjetor në të cilin ka paraqitur të arriturat dhe sfidat me të është përballur gjatë fundvitit.

Gjatë muajit dhjetor në fokus ishte inspektimi i lokaleve afariste derisa janë realizuar urdhëresa për regjistrim të tyre dhe urdhëresa për pranime teknike të lokaleve afariste.