Kosovë

Lipjani përuron objektin e ri ku do të vendoset administrata

 

Katër ish-kryetarët e Lipjanit së bashku me kryetarin aktual Imri Ahmeti u bënë bashkë në ceremoninë e inaugurimit të objektit të ri të Komunës, që u bë të hënën në kuadër të kremtes së 28 Nëntorit. Projekti është financuar vetëm nga arkëtimi i të hyrave nga tatimi në pronë i qytetarëve dhe ka kosto prej rreth 2 milionë eurosh.

“Ky objekt është dhuratë e qytetarëve lipjanas për vetë qytetin dhe komunën tonë, sepse është financuar ekskluzivisht dhe 100 për qind vetëm nga taksat e tatimit në pronë nga vetë qytetarët lipjanas dhe pa ndihmën e asnjë institucioni tjetër”, ka deklaruar Imri Ahmeti, kryetar i Lipjanit.