Kosovë

Kryetari i Lipjanit nderon humanistët që grumbulluan mbi 1.5 milion euro për familjet në nevojë

 

Kryetari i Komunës së Lipjanit gjatë së hënës ka pritur në takim dy humanistë nga Lipjani, Granit Duriqi dhe Ymer Troshupa, të cilët kanë mbledhur rreth 1.5 milion euro për të ndihmuar shërimin e pacientëve që kërkonin trajtim jashtë vendit e po ashtu për banim për familjet në nevojë.

Ata si shenjë falënderimi u nderuan nga kryetari Ahmeti me nga një simbol të Komunës.