Kosovë

Rrënohet një tjetër vilë pa leje në Orllan

 

Aksioni i Inspektoratit komunal të Podujevës për rrënimin e objekteve pa leje në zonën mbrojtëse në fshatin Orllan ka vazhduar edhe gjatë ditës së premte.

Sipas zëdhënësit të Komunës së Podujevës, Fatri Zhitia, gjatë ditës është rrënuar një tjetër vilë pa leje dhe aksioni do të vazhdojë derisa të rrënohen objektet pa leje, sipas vendimit të Drejtorisë së Inspeksionit.