Kosovë

Nuk arriti të gjente punë si mësuese, gruaja nga Deçani filloi të merrej me bletë

Foto: KSP
 

Jehona Abdullahu-Dabiqaj nga Prilepi i Deçanit e diplomuar në nivelin master në menaxhment dhe teknologji, e kishte të pamundur të gjente punë në një nga shkollat e Deçanit.

Kështu që ajo filloi të merrej me bletari.