Kosovë

Gjilani vendos të instalojë GPS-a në vetura zyrtare

 

Komuna e Gjilanit ka përuruar të mërkurën projektin e instalimit të pajisjeve digjitale të navigimit, përkatësisht të sistemit GPS në të gjitha automjetet zyrtare.

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, ka thënë se këto pajisje janë instaluar në 30 vetura dhe përmes tyre do të monitorohet më lehtë përdorimi i automjeteve dhe parandalohet keqpërdorimi.