Kosovë

LDK-ja konteston ligjshmërinë e vendimeve për shtimin e mjeteve në tri projekte

 

Zyrtarët e Lidhjes Demokratike të Kosovës në Podujevë po e kontestojnë ligjshmërinë e tri vendimeve të Kuvendit Komunal për shtimin e mjeteve për tri projekte të subvencionimit në bujqësi.

Sipas tyre, për këto çështje duhet ndjekur tjera procedura dhe këto vendime duhet t’i marrë kryetari i Komunës. Këshilltari i kësaj partie, Naim Çunaku, ka thënë se propozim-vendimet për shtimin e buxhetit, me kod të ri, për subvencione për sera, mëshqerra dhe mekanizëm bujqësor, si praktikë e re e ndërhyrjes në buxhet, nuk ka bazë ligjore.