Kosovë

Kurti e Gjini nderojnë katër dëshmorët e familjes Lleshi në Vraniq të Gjakovës

 

Kryeministri Albin Kurti, shoqëruar edhe nga kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini, kanë bërë homazhe në nderim të katër dëshmorëve të familjes Lleshi të fshatit Vraniq të Gjakovës të cilët 24 vite më parë ranë heroikisht në betejë kundër okupatorit serb.

Heronjtë Mark Tunë Lleshi dhe Kolë Gjon Lleshi, ranë dëshmorë më 7 gusht 1998, ndërsa Prend Zef Lleshi e Memë Zef Lleshi, ranë dëshmorë më 28 janar 1999 në Rogovë të Hasit.