Kosovë

D+: Komuna e Prizrenit pagoi 125 mijë euro për përfaqësim ligjor, ndërsa ka zyrtarë komunalë për këtë

 

Komuna e Prizrenit ka paguar 124.926 euro për përfaqësim ligjor, ndonëse paguan edhe zyrtarë komunalë për këtë detyrë, thuhet në një raport të Democracy Pluys.

Në vitet 2020 dhe 2021, Prizreni kishte lidhur tri kontrata me operatorin e njëjtë ekonomik.