Kosovë

Komuna zotohet se do ta largojë këndin e rrezikshëm të lojërave për fëmijë në Orllan

 

Zyrtarët komunalë të Podujevës i kanë thënë KOHËS se këndi i lojërave në fshatin Orllan që gjendet afër liqenit të Batllavës do të largohet, për shkak të rrezikut që po paraqet një rrëshqitëse në defekt dhe po ashtu moslejimit të ndërtimit nga niveli qendror në atë zonë.

Një vizitor në Orllan (D.M.) i ka shkruar KOHËS se ka qenë dëshmitar kur një fëmijë i moshës 10-vjeçare ka rënë nga një lartësi 4 metra nga rrëshqitësja që gjendet në Orllan, te vendi i quajtur “Te plepat”. Për këtë rast janë njoftuar edhe zyrtarët komunalë të Podujevës.