Kosovë

Një pacienteje në Pejë i hiqet tumori 10 kg

 

Një ekip i mjekëve në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, kanë kryer një operacion të veçantë ditë më parë dhe sipas këtij institucioni, me sukses.

Sipas njoftimit të spitalit, bërë të martën, një gruaje 39-vjeçare i është larguar tumori me peshë 10 kilogramë.