Kosovë

QKMF në Lipjan përballet me fluks të madh të pacientëve

 

Shtimi i rasteve me COVID-19 ditëve të fundit ka rritur tej mase punën e stafi mjekësor në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Lipjan.

Sipas tyre, shkaku i temperaturave të larta dhe rasteve të reja deri në 500 pacientë po marrim trajtim brenda ditës në këtë institucion.