Kosovë

Policia në Lipjan me fushatë për rritjen e sigurisë së qytetarëve

 

Ky aktivitet është përcjellë me shpërndarje të fletushkave dhe disa simboleve të tjera, me qëllim që qytetarët të kenë kujdes gjatë ahengjeve të ndryshme dhe të krijojnë siguri për veten dhe të tjerët. Fushata ka për qëllim që qytetarët dhe bashkatdhetarët mos të festojnë me armë nëpër ahengje të ndryshme familjare, të kenë kujdes gjatë ngasjes së veturave, mos të përdorin telefonat celularë, t’i mbyllin shtëpitë sa herë që dalin në qytet, të kujdesen për mospërhapje të zjarreve nëpër pyje e fusha, dhe disa këshilla të tjera

Policia në Lipjan, të martën, ka nisur një fushatë vetëdijësuese për parandalimin e dukurive negative.

Ky aktivitet është përcjellë me shpërndarje të fletushkave dhe disa simboleve të tjera, me qëllim që qytetarët të kenë kujdes gjatë ahengjeve të ndryshme dhe të krijojnë siguri për veten dhe të tjerët. Fushata ka për qëllim që qytetarët dhe bashkatdhetarët mos të festojnë me armë nëpër ahengje të ndryshme familjare, të kenë kujdes gjatë ngasjes së veturave, mos të përdorin telefonat celularë, t’i mbyllin shtëpitë sa herë që dalin në qytet, të kujdesen për mospërhapje të zjarreve nëpër pyje e fusha, dhe disa këshilla të tjera.