Kosovë

Banorët të pakënaqur me mbylljen e Zyrës së Gjendjes Civile në Dumnicë

 

Banorët e fshatrave Dumnicë e Llaushë janë ankuar se Komuna e Podujevës ua ka mbyllur Zyrën e Gjendjes Civile, nga ku janë pajisur me dokumente. Ata thonë se për çfarëdo dokumenti, tash detyrohen të shkojnë në objektin e administratës në Podujevës. E kjo thonë se po u shkakton shpenzime e humbje kohe

Banorët e fshatrave Dumnicë dhe Llaushë të Podujevës janë shprehur të pakënaqur me vendimin e zyrtarëve komunalë për mbylljen e Zyrës së Gjendjes Civile.

Ata thonë se kjo zyrë ka funksionuar për gati 80 vjet në fshatin Dumnicë dhe ka shërbyer për pesë fshatra.