Kosovë

Komuna e Prizrenit fton prizrenasit t’i lirojnë parkingjet për bashkatdhetarët

 

Komuna e Prizrenit ka njoftuar të martën se parkingjet në rrugën “Ankara” dhe “Nuredin Shala” duhet të lirohen deri më 6 korrik (e mërkurë) në mënyrë vullnetare, ose sipas njoftimit, tërheqja e mjeteve do të bëhet me “merimangë”.

Sipas njoftimit të Komunës, kjo iniciativë është ndërmarrë me qëllim që t’iu mundësohet bashkatdhetarëve t’i shfrytëzojnë parkingjet në këto lokacione.