Kosovë

Pasuria 3.2-milionëshe e katër kryetarëve komunalë

Xhafer Gashi
 

Kryetarët e Podujevës, Fushë-Kosovës, Obiliqit e Graçanicës kanë deklaruar pasuri 3 milionë e 204 mijë e 264 euro. Këtu përfshihet pasuria e përbashkët familjare e paluajtshme, e luajtshme, parat e gatshme dhe aksionet në biznese, që këta kryetarë kanë deklaruar në formularët e Agjencionit Kundër Korrupsionit

Pasuri goxha të madhe kanë deklaruar kryetarët e komunave të Podujevës, Fushë-Kosovës, Obiliqit e Graçanicës. Përfshirë pasurinë e paluajtshme, atë të luajtshme, aksionet në biznese dhe paratë e gatshme në institucione financiare, këta katër kryetarë komunalë i kanë 3 milionë e 204 mijë e 264 euro pasuri.

Vetëm paluajtshmëri të përbashkët familjare i kanë deklaruar 1 milion e 111 mijë e 79 euro. Më i pasuri prej tyre është kryetari i Obiliqit, Xhafer Gashi.