Kosovë

Vlerësohen të kundërligjshme vendkalimet në rrugën M9 të Fushë-Kosovës

 

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturë (MMPHI) e ka detyruar Komunën e Fushë-Kosovës që t’i mbyllë vendkalimet për këmbësorë në rrugën kryesore M9, pasi të njëjtat janë vlerësuar të paligjshme.

Sipas një njoftimi të Komunës së Fushë-Kosovës, Ministria ka vlerësuar se dy vendkalime për këmbësorë në këtë rrugë janë rrezik për pjesëmarrësit në trafik.