Kosovë

Vazhdojnë përplasjet brenda PDK-së në Lipjan

 

Grupi i kuvendarëve nga PDK-ja, në Kuvendin komunal në Lipjan ka vazhduar me kritika e akuza ndaj udhëheqëses dhe kryesisë së subjektit të vet me arsyetime se nuk po mbështeten në asnjë proces të përbashkët.

Përplasje brenda kryesisë së PDK-së ka pasur edhe pas përfundimit të zgjedhjeve derisa ish-kandidatët për Kuvend patën akuzuar udhëheqjen e kësaj partie për vjedhje të votave nëpërmjet komisionarëve.