Kosovë

Nis asfaltimi i rrugës në fshatin Bubavec të Malishevës

 

Në kuadër të rregullimit të infrastrukturës rrugore në fshatrat e Komunës së Malishevës, kanë filluar punimet në ndërtimin e afro një kilometri rrugë në fshatin Bubavec, përkatësisht rregullimi dhe asfaltimi i disa rrugëve brenda fshatit.

Sipas njoftimit, gjatë fillimit të punimeve kanë marrë pjesë edhe zyrtarë komunalë.