Kosovë

MAPL-ja e konfirmon ligjshmërinë e Hartës Zonale të Podujevës

 

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) e ka konfirmuar ligjshmërinë e Hartës Zonale të Komunës së Podujevës, ka konfirmuar faqja e Komunës në Facebook.

“Harta Zonale është dokumenti më i rëndësishëm që rregullon shfrytëzimin e hapësirës për territorin e komunës. Procesi i hartimit të Hartës Zonale është miratuar javën e kaluar nga Kuvendi Komunal, gjithashtu ligjshmëria e Hartës Zonale është konfirmuar edhe nga Ministria e Administrimit dhe Pushtetit Lokal (MAPL). Komuna e Podujevës tani ka Hartën Zonale e cila definon saktë secilën pjesë, zonë, lloj dhe destinim për shfrytëzimin e hapësirës së saj”, thuhet në njoftimin e Komunës së Podujevës.